ZTSO Başkanı Metin Demir: Bölgemiz için yatırım ve iş birliklerini istişare ettik

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, İş Dünyası Temsilcileriyle İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, gerçekleştirdiği açılış konuşmasıyla Zonguldak’taki projeler hakkında katılımcılara bilgi verdi. Toplantı, iş birliklerinin ve projelerin hayata geçirilmesi için katılımcıların görüşlerini paylaşmalarına imkan tanıdı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir

Yatırım ve İş Birlikleri Masaya Yatırıldı

Başkan Demir, yaptığı açıklamada, “Odamız organizasyonu ile İstanbul’da yaşayan Zonguldaklı iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelerek, çeşitli projeler ve iş birlikleri konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Yaptığımız detaylı sunumlar ve istişareler sonucunda, bölgedeki ekonomik potansiyel, sektörel çeşitlilik, istihdam olanakları ve turizm projeleri gibi konular ele alındı. Katılan iş insanlarına, bölgedeki yatırım fırsatları, üretim potansiyeli ve işbirliği olanakları hakkında bilgi sunduk. Zonguldak’a yatırım yapma ve işbirliği fırsatları için başarılı iş insanlarımızla bir araya gelmekten memnuniyet duyuyoruz. Bu toplantının, bölge ve ilerleyen dönem için olumlu sonuçlar doğurmasını umuyoruz” dedi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir

Related Posts

Her 10 kişiden 7’si ekonomiyi “kötü” buluyor!

İstanbul Ekonomi Araştırma’nın Mayıs raporuna göre, Türkiye’de ekonomik kötümserlik artıyor. Katılımcıların yüzde 71’i ekonomiyi “kötü” olarak tanımlarken, işsizler ve yevmiyeli çalışanlar geçim sıkıntısından en çok etkilenen gruplar oldu. Ekonominin geleceğine dair karamsarlık da yükselişte.

ABD’de petrol sondaj kuleleri azalıyor

ABD’de petrol sondaj kulesi sayısı bu hafta 1 azalarak 473’e düştü. Baker Hughes’in verilerine göre, son bir yılda toplam 24 kule devre dışı kaldı.

TCMB anketi: Yıl sonu enflasyon, büyüme ve dolar beklentisi ne oldu?

TCMB anketi: Yıl sonu enflasyon, büyüme ve dolar beklentisi ne oldu?

Kamu bankaları sadece 3 ayda reklama 1.3 milyar lira harcadı

Kamu bankalarının 2025 yılının ilk çeyreğine ilişkin mali raporları yayımlandı. Ocak-Mart döneminde Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halk Bankası’nın toplam reklam ve ilan gideri 1 milyar 378 milyon 626 bin TL’ye ulaştı.

Küresel piyasalar karışık seyrediyor! (16.05.2025)

ABD ile Çin arasında sağlanan geçici tarife uzlaşısı ve jeopolitik gerilimlerin azalmasıyla oluşan iyimser havanın, ilave gümrük vergilerinin ekonomiler üzerindeki olası etkileri ve başta Fed olmak üzere birçok merkez bankasının politik belirsizlik …

SAFER’in ilk fazı tamamlandı

Türkiye’nin dondurulmuş gıda ve margarin pazarı şirketlerinden Kerevitaş, Avrupa Birliği ve TÜBİTAK iş birliğiyle hayata geçirdiği sürdürülebilir tarım projesi SAFER’ın (Smart Agriculture Fields in the Europe Region) ilk fazını tamamladı.