Ünlü tekstilcinin kardeşi cinayet suçlamasıyla yargılanıyor

OTİAD Üyesi İş İnsanı, İşçiyi Ağır Yaraladı

Osmanbey Tekstilciler İş İnsanları Derneği (OTİAD) yönetim kurulu üyesi olan TDEE Konsept Tekstil’in sahibi Dilek Aksak, iş yerinde çalışan makineci Ali Uçar (57) ile sorunlar yaşadı. Uçar’ın çalışma düzenine uymadığı gerekçesiyle işten çıkarıldığı belirtildi.

İddiaya göre, Dilek Aksak’a husumet beslemeye başlayan Ali Uçar, iş yerine gelerek diğer çalışanları rahatsız etti. Bu durum üzerine Aksak, Uçar’a dava açtı. Sorunlardan haberdar olan kozmetik firması sahibi Alpaslan Aksak (41), ablasının işyerine doğru ablasının yanına gitti.

AĞIR YARALADI, PORSCHE ARACIYLA KAÇTI

Aynı sokakta Uçar’ı gören Alparslan Aksak, yanındaki bir arkadaşıyla birlikte işçiye saldırdı. İkilinin sandalyeyle defalarca kafasına vurduğu Ali Uçar ağır yaralandı.

HalkTV’nin haberine göre Porsche marka aracıyla olay yerinden kaçan Alparslan Aksak, o günden sonra bir daha görülmedi.

ÇALIŞAN ÖLDÜ

Tedavisinin ardından felç olan Ali Uçar, bir bakımevine alındı ve 6 ay sonra, 26 Mart 2024 tarihinde hayatını kaybetti. Bu olayın ardından firari durumda olan Alpaslan Aksak hakkında ‘Kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma’ suçundan dava açıldı. Dilek Aksak hakkında ise takipsizlik kararı verildi.

Related Posts

Davutoğlu: Son terör örgütü üyesi silahını bırakmadan, “Terörsüz Türkiye” değil “Terörsüz Bölge” hedefine ulaşmadan rehavete kapılamayız

Davutoğlu: Son terör örgütü üyesi silahını bırakmadan, “Terörsüz Türkiye” değil “Terörsüz Bölge” hedefine ulaşmadan rehavete kapılamayız

Büşra Özdemir kimdir? Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Büşra Özdemir kaç yaşında, nereli? Büşra Özdemir hangi görevlerde bulundu?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in görevden uzaklaştırılması sonrası Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliğine CHP’li Büşra Özdemir seçildi. Peki, Büşra Özdemir kimdir? Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Büşra Özdemir kaç yaşında, nereli? Büşra Özdemir hangi görevlerde bulundu?

Tarihin en büyük havacılık gizeminde yeni perde: 88 yıllık sır çözülüyor! O gün neler oldu?

Amerikalı havacı Amelia Earhart’ın 1937 yılında Pasifik Okyanusu’nda kaybolmasından bu yana süren gizem, 88 yıl sonra tarihin tozlu sayfalarından gün yüzüne çıkıyor. Bilim insanlarının izini sürdüğü bir cisim, bugüne dek elde edilen en güçlü kanıt olabilir.

İletişim Başkanlığına Burhanettin Duran atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına, Dışişleri Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Burhanettin Duran getirildi. Görevden ayrılan Fahrettin Altun ise Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanı olarak atandı.

Türkiye her 4 saatte bir sallandı: İşte en çok deprem olan iller…

Türkiye’de 2025’in ilk yarısında 18 binin üzerinde deprem meydana geldi. Türkiye’de ortalamanın üzerinde olan bu veriyle her 4 saatte 1 sarsıntı yaşandı. Buna göre, en çok deprem olan iller de belli oldu.

Bakan Yerlikaya: FETÖ elebaşının ölümünden sonra da hain yapının peşini bırakmayacağız

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen ‘Zaferin Adı Türkiye’ programında konuştu. Yerlikaya, FETÖ elebaşının ölümünün ardından da mücadeleye devam edildiğini açıkladı. Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 12 askere rahmet dileyen Yerlikaya, şehitlik mertebesinin önemini vurguladı.