Ünlü aktör bar kavgasına karıştı: Boğazına yapıştılar

Dünyaca ünlü aktör Sean Bean İngiltere’deki bir barda koruma görevlileriyle birbirine girdi.

Game of Thrones (Taht Oyunları) ve Lords of the Ring (Yüzüklerin Efendisi) gibi yapımlarla tanınan dünyaca ünlü İngiliz aktör Sean Bean, BBC’nin yeni yapımı için gittiği Liverpool’da bir barda koruma görevlileriyle arbede yaşadı.

Mekan içerisinde e-sigarasını içmek isteyen 65 yaşındaki aktör ile mekanın korumaları birbirine girdi. Önce ünlü oyuncuyu uyaran koruma görevlileri tartışmanın alevlenmesiyle Bean’in üzerine yürüdü.

Korumalardan biri Bean’in boğazına sarılırken ünlü oyuncu daha sonra mekanı terk etti. İngiliz medyası Bean’in kariyeri boyunca birçok kez gece kulüpleri ve barlarda kavgaya karıştığını ve bir kere bıçaklandığını hatırlattı.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan bir görgü tanığı, “Onu gördüğüm için çok şaşırdım ve sevindim. Fakat kapıdaki koruma onun yanına gidince önce fotoğraf çektireceklerini sandım. Fakat aslında Sean Bean’den barın içinde e-sigara içmemesini istediğini öğrendim. Bean istediğini yapacağını söyleyip durdu. Bence tam bir pislik gibi konuştu” dedi.

İsmini açıklamayan görgü tanığı, “Korumalar herkesten aynı şeyi istiyordu dolayısıyla bu gayet adil. Fakat tekrar içeri gelince yine e-sigarasını yaktı. Ondan gitmesini istediler ve o gitmedi. Birbirlerine girince hareket edemedim şok oldum. Bu kadar şımarıkça davranması beni üzdü” dedi.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx