Tartıştığı kadını sokak ortasında darp etti!

İstanbul’da Sokak Ortasında Kadına Şiddet

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi Küçükköy Yolu Caddesi’nde, geçtiğimiz günlerde saat 02.00 sıralarında bir kadın ve bir erkek arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. İddiaya göre tartışmanın büyümesi üzerine erkek, kadına tokat attı.

Olayın ardından sokak ortasında darbedilen kadın çığlık atarak yardım istedi. Ancak çevrede bulunan kişiler olaya müdahale etmedi. Çift, yaşanan olayın ardından bölgeden yürüyerek uzaklaştı.

Kadını Darbeden Erkek
Tartışma Sonrası Kadın

Çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, kadının “Gelmeyeceğim” dediği ve ikilinin olay yerinden birlikte ayrıldığı görülüyor.

Related Posts

2 ilde 24 düzensiz göçmen yakalandı

Edirne ve Kırklareli’nde yasa dışı yollarla yurda giren 24 düzensiz göçmen yakalandı. İşlemleri tamamlanan göçmenler, Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

CHP, Adana’da “Zeydan Karalar’a Özgürlük” mitingi yapacak; Özgür Özel de katılacak

CHP, Adana’da “Zeydan Karalar’a Özgürlük” mitingi yapacak; Özgür Özel de katılacak

Ali Babacan: Sözcü TV’yi kapatarak iktidarda mı kalacaksınız?

Babacan, Sözcü TV’ye verilen yayın durdurma cezasına üzerinden iktidarı eleştirdi.

SÖZCÜ TV karartıldı! Siyasilerde tepkiler art arda geldi

RTÜK, SÖZCÜ TV’ye İmamoğlu protestolarının canlı yayınlanması nedeniyle bugüne dek görülmemiş bir ceza verdi. Bu gece yarısından itibaren doğruları öğrendiğiniz SÖZCÜ TV’nin ekranı 10 gün boyunca karanlıkta kalacak! Karartma uygulamasının başlamasının ardından siyasilerden art arda tepkiler geldi

Vahap Seçer’den birlikte hareket etme çağrısı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Belediyelerimiz sosyal adaleti, halkçı hizmet anlayışını ve kamu yararını savundukları için bu saldırılarla karşı karşıyadır. Böylesi bir süreçte partimizin her bir üyesine düşen görev demokrasiye ve halk iradesine sahip çıkmak için omuz omuza durmaktır” dedi.

Akdeniz’de 5,0 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi… Akdeniz açıklarında 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.