Tarsus OSB Hızla Gelişiyor

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’dan Tarsus OSB’ye İlişkin Açıklamalar

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin (Tarsus OSB) hızla geliştiğini ifade etti.

Vali Pehlivan, Tarsus OSB Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu toplantılarını yönetti. Toplantılarda, Organize Sanayi Bölgesi altyapı çalışmaları, tahsisler, genişleme alanı ve yeni projeler gibi konular ele alındı ve karara bağlandı.

Vali Pehlivan, Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan 1600 metre uzunluğundaki duble yolun ve altyapı çalışmalarının sona yaklaştığını belirterek, bu yolun Tarsus OSB’nin ulaşımını kolaylaştıracağını söyledi. Ayrıca, diğer yol güzergahlarıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini ve OSB’nin hızla gelişmekte olduğunu vurguladı.

İlk etapta 180 firma için tahsis yapıldığını ve bu firmalardan 95’ine kesin tahsis belgesi verildiğini belirten Pehlivan, üretim faaliyetlerine başlayan 3 firmanın yanı sıra inşaat çalışmaları devam eden 40 fabrikanın toplamda 2 bin 500’e yakın çalışanla faaliyet gösterdiğini aktardı. OSB genişleme alanının resmiyet kazanmasıyla ilgili sürecin başladığını da belirtti.

Toplantılara, Tarsus OSB Müteşebbis Heyet Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Ruhi Koçak ve müteşebbis heyet üyeleri de katıldı.

Kaynak

Related Posts

Evde düşerek yaralandığı belirtilen adamı eşinin bıçakladığı ortaya çıktı

Olay, saat 21.30 sıralarında Ata Mahallesi’nde 718’inci Sokakta Melissa Park Sitesi’nde meydana geldi. A.A. isimli kadın, tartıştığı eşi G.A’yı 3 yerinden bıçaklayarak yaraladı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Şoka giren G.A …

CHP PM Üyesi: Murat Çalık ölüme mahkum edilmiş durumda

CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk, iki kez kanser atlatan, cezaevinde 18 kilo veren ve kanserin nüksetme tehlikesiyle karşı karşıya olan tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık’ın ölüme terk edildiğini söyledi.

Davutoğlu: Son terör örgütü üyesi silahını bırakmadan, “Terörsüz Türkiye” değil “Terörsüz Bölge” hedefine ulaşmadan rehavete kapılamayız

Davutoğlu: Son terör örgütü üyesi silahını bırakmadan, “Terörsüz Türkiye” değil “Terörsüz Bölge” hedefine ulaşmadan rehavete kapılamayız

Büşra Özdemir kimdir? Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Büşra Özdemir kaç yaşında, nereli? Büşra Özdemir hangi görevlerde bulundu?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in görevden uzaklaştırılması sonrası Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliğine CHP’li Büşra Özdemir seçildi. Peki, Büşra Özdemir kimdir? Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Büşra Özdemir kaç yaşında, nereli? Büşra Özdemir hangi görevlerde bulundu?

Tarihin en büyük havacılık gizeminde yeni perde: 88 yıllık sır çözülüyor! O gün neler oldu?

Amerikalı havacı Amelia Earhart’ın 1937 yılında Pasifik Okyanusu’nda kaybolmasından bu yana süren gizem, 88 yıl sonra tarihin tozlu sayfalarından gün yüzüne çıkıyor. Bilim insanlarının izini sürdüğü bir cisim, bugüne dek elde edilen en güçlü kanıt olabilir.

İletişim Başkanlığına Burhanettin Duran atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına, Dışişleri Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Burhanettin Duran getirildi. Görevden ayrılan Fahrettin Altun ise Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanı olarak atandı.