Geçtiğimiz Ekim ayında vefat eden babası Fikret Erkoç’un mezarı başında söyledikleriyle gündem olan Bülent Ersoy, gazetecilerin kendisine yönelttiği ‘Mezar yeriniz hazır mı?’ sorusuna cevap verdi: “Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan istirham ettim. Evet mezar yerim belli”
Türk sanat müziğinin Diva’sı Bülent Ersoy evvelki gün Ankara’da bir hoşluk merkezinin açılışına katıldı. Dualarla açılış kurdelesini kesen Diva, daha sonra makası yere fırlattı. Lükse düşkünlüğüyle bilinen Bülent Ersoy açılışa milyonluk pırlanta katılarıyla ve Katar’dan getirttiği 1 milyonluk çantasıyla katıldı. Açılışta ışıl ışıl parlayan Diva’nın keyifli halleri dikkat çekti.
DİVA’DAN YAŞ FARKI AÇIKLAMASI
Geçtiğimiz Nisan ayında evlenen Seda Sayan (59) ile Çağlar Ökten (35) ortasındaki yaş farkıyla ilgili yorumda bulunan Diva şöyle konuştu: ”Pek beğenilen karşılamayanlar olur. Çoğunluktadır hatta. Ben hiç umursamam. İmam bildiğini okur… Artık biraz daha uzatmayı düşünüyorum dermişim. Birinin beğendiğini öteki beğenmeyebilir. Son derece de saygılıyımdır bu hususta. Bana daima ‘genç koca buluyorsun’ derlerdi. Eee ne oldu artık herkes gençlerle… Hepsininki benimkilerden genç. Sanki makus bir örnek mi oldum bunların hepsinin huyu bozuldu.”
BÜLENT ERSOY’UN ‘DAR MEZAR’ ENDİŞESİ
90 yaşındaki babası Fikret Erkoç’u kaybetmenin acısını yaşayan Bülent Ersoy’un babasının defnedildiği sırada mezarlıkta söyledikleri toplumsal medyada gündem oldu. Diva’nın Karacaahmet Mezarlığı’nda son seyahatine uğurlanan babasının mezarının kazıldığı sırada yerin dar olmasına gönderme yaparak söyledikleri toplumsal medyada dolanıma girdi.
Ersoy’un babasının mezarının kazıldığı sırada yanında bulunan bireylerle ”Dar değil mi? Eee ben ne olacağım? Ben standarta sığmam ki.” formunda sorduğu sorular gündem oldu. Diva’nın sorusuna yanında bulunan bir kişinin karşılığı ise ”Seninkini daha büyük yapacağız” oldu.
‘SÜLEYMAN SOYLU RİCAMA CEVAP VERDİ’
tv100’de yer alan habere nazaran; Yaptığı mezar yorumuyla toplumsal medyayı sallayan Diva, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan yardım istediğini söyledi. Bülent Ersoy, kendisine yöneltilen ”Mezar yeriniz aşikâr mi? Evvelce planladınız mı?” sorusuna ise şu karşılığı verdi: ”Sayın İçişleri Bakanımızdan istirham ettim. Evet mezar yerim aşikâr.”
Bülent Ersoy, babası Fikret Erkoç’un mezar yerinin kazıldığı sırada yanında bulunan bireylerle ”Dar değil mi? Eee ben ne olacağım? Ben standarta sığmam ki.” formunda sorduğu soru gündem olmuştu.