Satışa çıkarılan Bellona’yı bayileri satın aldı

Bellona Mobilya’nın Tamamı Bayiler Tarafından Satın Alındı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), geçtiğimiz ay yaptığı duyuruyla Bellona Mobilya’nın tamamının 7 milyar TL muhammen bedelle satışa çıkarılacağını açıklamıştı. 6 Nisan’da İstanbul Esentepe’deki TMSF binasında gerçekleştirilen ihale sonucunda dev şirketin yeni sahipleri belirlendi.

Bayiler Artık Bellona’nın Sahipleri!

2016 yılında TMSF yönetimine geçen Bellona Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Bellona bayileri tarafından ortaklaşa kurulan Bellona Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından 8 milyar 100 milyon TL’ye satın alındı. TMSF, ihalenin ardından yaptığı açıklamada, “Uygun teklif sunan yatırımcıların Rekabet Kurumu’ndan izin alınması süreci başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

İstikbal Mobilya’nın Satışı da Yakında!

TMSF’nin elinde bulundurduğu bir diğer mobilya devi olan İstikbal Mobilya’nın da önümüzdeki aylarda satışa çıkarılması bekleniyor. Geçmişte Boydak Holding’in bünyesinde bulunan Bellona ve İstikbal, Boydak Holding’in FETÖ bağlantısı nedeniyle TMSF’ye devredilmişti.

Related Posts

Merkez Bankası rezervlerinde 1 yıl önceye dönüldü

Merkez Bankası’nın verilerine göre toplam rezervler 2 Mayıs 2025 haftasında 138 milyar dolar ile 12 ayın en düşük seviyesini gördü.

Şişli Belediyesi işçileri maaş gecikmesi nedeniyle eylemde; kayyım yönetimi sendikayla görüşmeyi reddetti

Şişli Belediyesi işçileri maaş gecikmesi nedeniyle eylemde; kayyım yönetimi sendikayla görüşmeyi reddetti

Merkez Bankası rezervleri belli oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri, 2 Mayıs haftasında bir önceki haftaya göre 2 milyar 519 milyon dolar azalışla 138 milyar 532 milyon dolara geriledi.

İŞKUR verileri açıkladı: En çok personel aranan meslekler belli oldu

İŞKUR’un Nisan 2025 verilerine göre Türkiye’de en çok eleman aranan sektörler ve meslekler açıklandı. Turizm ve otelcilik elemanı, özel güvenlik görevlisi (silahsız) ve reyon görevlisi gibi alanlarda yoğun talep dikkat çekti. İmalat sanayisi ise açık iş sayısında zirvede yer aldı.

TÜRMOB’tan hükümete çağrı: Kayıt dışı ekonomi denetimle değil, reformla azalır!

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, kayıt dışı ekonomiyle mücadelenin sadece saha denetimleriyle başarıya ulaşamayacağını vurgulayarak yapısal reform ve dijital altyapı çağrısı yaptı. Kartaloğlu, vergi aflarının kayıt dışılığı körüklediğini ve kalıcı çözüm için bütüncül bir yaklaşım gerektiğini belirtti.

Ekonomik kriz deprem korkusundan büyük: Eskiden en azından gelip fiyat sorarlardı

23 Nisan günü İstanbul’da yaşanan 6.2 büyüklüğünde depremin ardından, riskli binalar tekrardan gündeme geldi. Deprem bölgesi olarak bilinen İstanbul’da özellikle yapı güvenliği açısından kırılgan bölgeler bir kez daha tedirginlik altında. Şehirde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir