Şanlıurfa’da 28 Yaşındaki Genç Evinde Ölü Bulundu

Şanlıurfa’da Evde Ölü Bulundu

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan Ertuğrulgazi Mahallesi’nde yaşanan üzücü olayda, 28 yaşındaki bir kişi hayatını kaybetti.

Mahalle sakinleri, 286. Sokak üzerinde bulunan bir evden yayılan kötü koku üzerine durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, kapıyı açmak için çilingir yardımı aldı ve içerideki Ahmet Okur’un hayatını kaybettiğini tespit etti.

Yapılan incelemenin ardından, ceset Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Related Posts

Hizbullah: ABD Hizbullah’ın silahsızlandırılmasını içeren yeni bir anlaşma istiyor

Hizbullah Genel Sekreteri Naim Kasım, anma töreninde konuştu. Kasım, Hizbullah’ın silahsızlandırılması meselesinin, İsrail’in genişlemesi yolunda atılan bir adım olduğunu ifade etti.

Mustafa Kutlu ve Ahmet Sönmez 12 Punto’da

Mustafa Kutlu, TRT’nin 12 Punto etkinliğinde sinema uyarlamaları ve ‘Mavi Kuş’ filmi üzerine konuştu.

Yangın Zararlarını Karşılamak İçin Hayvan Dağıtım Töreni

Ödemiş’teki yangında zarar gören vatandaşlar için İzmir Valiliği hayvan dağıtımı yaptı.

Küçük Kızın Sorduğu Soruya Fatma Şahin’den İlham Veren Cevap

Tokat’ta 23 Nisan’da bir kız çocuğunun ‘Kızdan belediye başkanı olur mu?’ sorusu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in anlamlı yanıtı ile büyük ilgi gördü. Fatma Şahin, çocuklara kadın liderliğini destekleyen cesur bir mesaj vererek ilham kaynağı oldu.

241 kişinin öldüğü kazada yeni detay: Motorlara yakıt kesilmiş

Kalkıştan saniyeler sonra düşerek 241 kişinin ölümüne yol açan Air India uçağının kara kutu kayıtları ortaya çıktı. Kaptan pilotun, kalkıştan hemen önce kontrolü yardımcı pilota devrettiği ve motorlara yakıt akışını kestiği öne sürüldü.

Kamu İşçilerine Yüzde 24 Zam Teklifi

Bakan Işıkhan, 600 bin kamu işçisine yüzde 24 zam ve enflasyon oranına göre düzenleme teklif etti.