Show TV’nin Gold Film imzalı dizisi Kızılcık Şerbeti, 7 Şubat Cuma akşamı 87’nci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Üçüncü sezonuyla ekran yolculuğunu sürdüren projeye yeni biri isim dahil oluyor.
Hamdi Alkan, Kızılcık Şerbeti’nin 87’nci bölümüne ‘Ulvi’ karakteriyle konuk oldu. İlhami’nin (Fatih Gühan) babası Ulvi, Abdullah’ın (Ahmet Mümtaz Taylan) baş başa gördüğü Nursema ve İlhami’nin evlenmesine karar vermesiyle hikayeye katıldı. İlhami ve Ulvi, Nursema’yı istemek için Ünallar’ın evine gitti.
Birsen Altuntaş’ın haberine göre; senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün yazdığı diziye, genç oyuncu Müge Bayramoğlu da dahil olacak. Bayramoğlu, Kızılcık Şerbeti’nde ‘Defne’ karakterine hayat verecek.
Baletler neden paytak yürür ve neden pointe çıkmaz? |
More Stories
Keman sanatçısı Laçin Akyol’un ölümüne neden olan sürücünün davası ağır cezada görülecek
Güllaç için ‘Geleneksel Ürün Ad’ Tescil Başvurusu Yapıldı
Düzce’de Okul Sporları Karate Müsabakaları Gerçekleşti