Kendisini polis olarak tanıttı, 50 güvenlik kamerası izlenerek yakalandı

Bursa’da Polis Kılığına Girip Dolandırıcılık Yapan Şahıs Yakalandı

Bursa’da bir kişiyi arayarak kendisini polis olarak tanıtan ve kardeşinin kaçırıldığını söyleyerek 8 bin dolar, 8 bin Euro ve ziynet eşyalarını dolandıran E.K., 50 güvenlik kamerasının kaydı sayesinde yakalanıp tutuklandı.

Olay, dün Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Z.M.M., polis merkezine giderek bir kişinin kendisini arayarak polis olduğunu ve kardeşinin kaçırıldığını iddia ederek dolandırdığını belirtti.

Şikayet üzerine Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. 50 kamera görüntüsü incelenerek şüphelinin kimliği tespit edildi. E.K., İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı.

Şahsın üzerinde yapılan aramada dolandırdığı paralar ile ziynet eşyaları ele geçirildi. Bursa’ya getirilen E.K., emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı. (DHA)

Related Posts

Güney Kore’de lisede bıçaklı saldırı: 6 yaralı

Cheongju kentindeki bir lisede bıçaklı saldırı düzenlendi. Aralarında okul müdürünün de olduğu altı kişi yaralandı. Şüpheli öğrenci yakalanarak hastaneye kaldırıldı.

Sakarya’da bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi ağır yaralandı

Sakarya’nın Söğütlü ilçesinde bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi, ağır yaralandı.

Korkutan kaza: Cip şarampole yuvarlandı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip, şarampole yuvarlandı.

Yüksek sesle müzik açan sürücülere balkondan su sıktı

Bursa’da bir sitede oturan kişi, gece yarısı yüksek sesle müzik dinleyerek geçen sürücülerin araçlarına balkondan hortumla su sıktı. Sürücüler ise tepkiye rağmen araçlarıyla sokakta gezmeye devam etti.

Samsun’da uyuşturucu operasyonu

Samsun’un İlkadım, Atakum ve Havza ilçelerinde uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Apartmanda çıkan yangında mahsur kaldılar

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 6 katlı apartmanın zemin katında çıkan yangında apartmanda mahsur kalan 17 kişi kurtarıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir