Kaliforniya’da uçak binaya çarptı: 2 ölü, 18 yaralı

ABD’de Küçük Uçak Bir Binaya Çarptı: 2 Ölü 18 Yaralı

ABD’nin Güney Kaliforniya bölgesinde bir küçük uçağın bir binaya çarpması sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 18 kişinin yaralandığı belirlendi.

Fullerton Polis Departmanı, yaptığı açıklamada, 10 kişinin yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını, 8 kişinin ise tedavi edildikten sonra taburcu edildiğini duyurdu.

Federal Havacılık İdaresi’ne göre, tek motorlu Van’a ait RV-10 tipi uçağın neden düştüğü ve kaza nasıl meydana geldiği henüz bilinmiyor.

Polis, bölgedeki binaların tahliye edildiğini ve halktan kaza yerinden uzak durmalarını istedi.

Los Angeles’a yaklaşık 40 km güneyinde bulunan Orange County bölgesini temsil eden Kongre Üyesi Lou Correa, uçağın çarptığı binanın bir mobilya üretim işletmesi olduğunu belirtti.

Correa, yaptığı açıklamada, kaza mağdurlarının çoğunun fabrika işçisi olduğunu belirtti.

Uçağın düştüğü bölge, Disneyland’a yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Fullerton Belediye Havaalanı’nın yakınında bulunuyor.

Uçağın kalkıştan kısa bir süre sonra havalimanına geri döndüğü ve bölgeden 100 kişinin tahliye edildiği bildiriliyor.


Kuantum Bilgisayarlar Tüm Şifreleri Kırabilir Mi? – Prof. Zafer Gedik Anlatıyor

___________________________________________________________________________________________________

Related Posts

Davutoğlu: Son terör örgütü üyesi silahını bırakmadan, “Terörsüz Türkiye” değil “Terörsüz Bölge” hedefine ulaşmadan rehavete kapılamayız

Davutoğlu: Son terör örgütü üyesi silahını bırakmadan, “Terörsüz Türkiye” değil “Terörsüz Bölge” hedefine ulaşmadan rehavete kapılamayız

Büşra Özdemir kimdir? Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Büşra Özdemir kaç yaşında, nereli? Büşra Özdemir hangi görevlerde bulundu?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in görevden uzaklaştırılması sonrası Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliğine CHP’li Büşra Özdemir seçildi. Peki, Büşra Özdemir kimdir? Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Büşra Özdemir kaç yaşında, nereli? Büşra Özdemir hangi görevlerde bulundu?

Tarihin en büyük havacılık gizeminde yeni perde: 88 yıllık sır çözülüyor! O gün neler oldu?

Amerikalı havacı Amelia Earhart’ın 1937 yılında Pasifik Okyanusu’nda kaybolmasından bu yana süren gizem, 88 yıl sonra tarihin tozlu sayfalarından gün yüzüne çıkıyor. Bilim insanlarının izini sürdüğü bir cisim, bugüne dek elde edilen en güçlü kanıt olabilir.

İletişim Başkanlığına Burhanettin Duran atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına, Dışişleri Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Burhanettin Duran getirildi. Görevden ayrılan Fahrettin Altun ise Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanı olarak atandı.

Türkiye her 4 saatte bir sallandı: İşte en çok deprem olan iller…

Türkiye’de 2025’in ilk yarısında 18 binin üzerinde deprem meydana geldi. Türkiye’de ortalamanın üzerinde olan bu veriyle her 4 saatte 1 sarsıntı yaşandı. Buna göre, en çok deprem olan iller de belli oldu.

Bakan Yerlikaya: FETÖ elebaşının ölümünden sonra da hain yapının peşini bırakmayacağız

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen ‘Zaferin Adı Türkiye’ programında konuştu. Yerlikaya, FETÖ elebaşının ölümünün ardından da mücadeleye devam edildiğini açıkladı. Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 12 askere rahmet dileyen Yerlikaya, şehitlik mertebesinin önemini vurguladı.