İmamoğlu’nun lojmanını diline dolayan Gökçek, 600 milyonluk villasını unuttu

Ankara’da16 odası, 160 metrekare salonu, 110 metrekare eğlence alanı ve 250 metrekare havuzu olan 600 milyon lira değerinde villa yaptıran AKP Ankara Milletvekili Osman Gökçek, tutuklanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun lojmanını eleştirdi.

Gökçek TBMM’de yaptığı konuşmada “İmamoğlu belediyenin sosyal tesislerini kendi evine çevirip son derece lüks bir hâle getirdi” iddiasında bulundu. CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ise “Gel senin evini gezelim, babanın aldığı ihalelere bakalım. Nereden geliyor bu değirmenin suyu, dedenden mi kaldı? Parsel parsel sattınız, en çok götüren de en çok bağıran da sensin” yanıtını verdi.

Son derece lüks villada, 250 metrekare havuz, 160 metrekare salon ve 110 metrekare eğlence odası bulunuyor.

BABANIN HESABINI VER

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü de “Sen önce babanın hesabını ver” diye bağırdı.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir de “Giderek acınacak hale geliyorsun. Sen 600 milyon liralık villanın hesabını veremedin, babanın servetini, neyi nereden aldığının hesabını veremiyorsun” dedi ve şunları söyledi:

Osman Gökçek

BEKLEYEN 46 DOSYA VAR

“Ankara’da babanın çaldıklarını, senin çaldıklarını, senin FETÖ’yle ilişkilerini bilmeyen yok. Senin ATO Başkan adaylığını babanın parsel parsel sattığı FETÖ’cüler destekledi ama bizim tokadımızı yedi. Samanyolu okuluna giden sen değil misin? Baban hakkında onlarca suç duyurum var, babanın belediyede bekleyen 46 dosyası var. Boğazından helal lokma geçmemiş biri olduğunu tüm Türkiye biliyor. Beyaz TV kimin? Kağıt üzerinde gözükmüyor ama senin.”

Related Posts

Bahçeli şifreli konuştu, Mütercimler çözdü: Türkiye’yi ne bekliyor?

MHP lideri Bahçeli’nin “süreç” hakkındaki “bundan geriye dönüş yoktur, aksi halde doğacak sonuçların bedeli vahim ötesidir” sözleriyle ilgili Uluslararası İlişkiler ve Strateji Uzmanı Dr. Erol Mütercimler, dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Trump’ın Kamala Harris röportajı için açtığı davada uzlaşmaya gidildi: 16 milyon dolar ödenecek

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Harris röportajını “manipüle ettiğini” öne sürdüğü davada, çatı şirketi Paramount anlaşmaya vardı. Ödeme Trump’a değil, başkanlık kütüphanesine yapılacak.

BRICS Gazeteciler Birliği Direktörü Melnikov: ‘Gazetecilerin terörist gibi gözaltına alınması kabul edilemez’

BRICS Gazeteciler Birliği Direktörü Ivan Melnikov, Bakü’de Sputnik ve Ruptly çalışanlarının yasa dışı gözaltına alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Almanya ve Avusturya, göç politikasında ittifak kuruyor

Almanya ve Avusturya, göç politikasında ittifak kuruyor

Trump, parfüm sektöründe: ‘Mini heykelli’ parfüm çıkardı

ABD Başkanı Donald Trump parfüm çıkardı. Parfümün adının ‘Victory 45-47’ olduğunu bildirdi.

İran İsrail’in saldırılarında ölenlerin sayısını açıkladı

İran Yargı Erki Sözcüsü Asgar Cihangir, İsrail’in İran’a saldırılarında hayatını kaybeden sivillerin sayısının 935’e çıktığını bildirdi.