Gümüşhane’de Kaygan Yolda Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Kar Yağışı Nedeniyle Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 14 Yaralı Var

Gümüşhane’de kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan ve istinat duvarına sürterek duran bir yolcu otobüsünde 5’i çocuk 14 kişi yaralandı. Yaralılar, hastanede tedavi altına alınırken, kaza sonrası yaşanan panik anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, Bayburt-Gümüşhane kara yolunun Geçit köyü mevkisinde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait 61 AU 083 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda istinat duvarına çarparak durabildi. Kaza sonrasında otobüsün camları kırılırken, yaralanan 5’i çocuk toplam 14 kişi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılarak Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Diğer yolcular ise kazayı ufak sıyrıklarla atlatırken, Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede yaralıları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vali Baruş, tedavileri tamamlanan 14 yaralının kısa sürede taburcu edileceğini açıkladı.

Panik Anları Cep Telefonu Kamerasında

Kaza sonrasında otobüste yaşanan panik anlar, yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, cam parçalarıyla dolu koridor ve koltuklar arasında ağlayan çocuklar yer alıyor.

Related Posts

Vahap Seçer’den birlikte hareket etme çağrısı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Belediyelerimiz sosyal adaleti, halkçı hizmet anlayışını ve kamu yararını savundukları için bu saldırılarla karşı karşıyadır. Böylesi bir süreçte partimizin her bir üyesine düşen görev demokrasiye ve halk iradesine sahip çıkmak için omuz omuza durmaktır” dedi.

Akdeniz’de 5,0 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi… Akdeniz açıklarında 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İzmir’de evleri yanan köylüler gözyaşlarıyla Yeni Şafak’a anlattı: Hayat bitti bizim için

İzmir’in Ödemiş ilçesinde başlayan orman yangınları Tosunlar ve Karadoğan köylerini küle çevirdi. Şiddetli rüzgarın etkisiyle bölgeye kısa sürede yayılan yangın sebebiyle 50’den fazla hane ve yüzlerce dönümlük ekin arazileri kullanılmaz hale geldi. Karadoğan ve Tosunlar köyü sakinleri yaşadıklarını korku dolu anları gözyaşları içerisinde Yeni Şafak’a anlattı.

‘Bir ev için kimseye minnet edecek değilim’

Bir iş insanının ifadesine dayanarak gözaltına alınan Muhittin Böcek, “Belediyeden
çıkan tek bir kuruş yok, İfadelerde de bana yönelik bir suçlama bulunmuyor” dedi.

Erdoğan’dan, metan gazından şehit olan 5 asker için başsağlığı mesajı 

Erdoğan’dan, metan gazından şehit olan 5 asker için başsağlığı mesajı 

Minibüsle hafif ticari araç çarpıştı: 11 yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 11 kişi yaralandı.