Genel kurulda HÜDA PAR’lı Demir’in LGBTİ+’lara “sapkın” demesine tepki: “Ne insanlığa ne de vicdana sığmaz!”

TBMM Genel Kurulu’nda LGBTİ+ Tartışması

Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca yönetiminde toplanan TBMM Genel Kurulu’nda LGBTİ+ bireyler hedef haline geldi. Tartışmalarda HÜDA PAR Antep Milletvekili Şahzade Demir, LGBTİ+’lar için “sapkın” ifadesini kullanarak İstanbul Sözleşmesi ve LGBTİ+ örgütlerini eleştirdi. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır İstanbul Sözleşmesi’ni savunurken, DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit LGBTİ+’ların haklarını destekledi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Burak Akburak ise Netflix ve gündüz kuşağı programları üzerinden LGBT propagandasını eleştirerek, aile değerlerine uygun olmayan içeriklerin gençleri olumsuz etkilediğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın Aile Yılı’na vurgu yapan Akburak, yozlaşmış içeriklerin aile yapısını nasıl etkilediğini sorguladı.

HÜDA PAR’lı Demir LGBTİ+’ları Hedef Aldı

HÜDA PAR Antep Milletvekili Şahzade Demir, LGBTİ+ bireyleri “sapkın” olarak tanımlayarak İstanbul Sözleşmesi ve LGBTİ+ örgütlerini eleştirdi. Demir, devletin sapkın LGBT propagandasını yasaklaması gerektiğini savundu.

CHP’li Başarır, İstanbul Sözleşmesi’ne Destek Verdi

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Şahzade Demir’in sözlerine karşı çıkarak İstanbul Sözleşmesi’ni savundu. Başarır, sözleşmenin kadınların özgürlüğünü ve korunmasını amaçladığını belirtti.

DEM Partili Koçyiğit, LGBTİ+ Haklarını Savundu

DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, LGBTİ+ bireylerin haklarını savundu ve İstanbul Sözleşmesi’nden çekilme kararını eleştirdi. Koçyiğit, kadına yönelik şiddetin arttığını belirterek, LGBTİ+ bireylerin hedef alınmasının kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Ayşe Kulin: Güzellik başarıyla eş değer olsaydı, en iyi romanları Ajda Pekkan yazardı

Related Posts

Trump’ın Kamala Harris röportajı için açtığı davada uzlaşmaya gidildi: 16 milyon dolar ödenecek

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Harris röportajını “manipüle ettiğini” öne sürdüğü davada, çatı şirketi Paramount anlaşmaya vardı. Ödeme Trump’a değil, başkanlık kütüphanesine yapılacak.

BRICS Gazeteciler Birliği Direktörü Melnikov: ‘Gazetecilerin terörist gibi gözaltına alınması kabul edilemez’

BRICS Gazeteciler Birliği Direktörü Ivan Melnikov, Bakü’de Sputnik ve Ruptly çalışanlarının yasa dışı gözaltına alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Almanya ve Avusturya, göç politikasında ittifak kuruyor

Almanya ve Avusturya, göç politikasında ittifak kuruyor

Trump, parfüm sektöründe: ‘Mini heykelli’ parfüm çıkardı

ABD Başkanı Donald Trump parfüm çıkardı. Parfümün adının ‘Victory 45-47’ olduğunu bildirdi.

İran İsrail’in saldırılarında ölenlerin sayısını açıkladı

İran Yargı Erki Sözcüsü Asgar Cihangir, İsrail’in İran’a saldırılarında hayatını kaybeden sivillerin sayısının 935’e çıktığını bildirdi.

Dünyanın en zengin insanının düğününde bu fotoğraf konuşuldu

Dünyanın en zengin insanı ve Amazon’un kurucusu Jeff Bezos ile eski gazeteci Lauren Sanchez, Venedik’te üç gün süren bir düğünle evlendi. Dünyanın en ünlü isimlerinin yer aldığı düğünde bir kare, çok konuşuldu…