Erzincan’da otobüs faciası

Erzincan’da Otobüs Kaza İle: 1 Ağır Yaralı, 27 Yaralı Bulunmakta

Erzincan’da Kartal Belediyesi’ne ait bir yolcu otobüsü, Erzincan-Sivas kara yolunun Sakaltutan mevkiinde şarampole devrildi. Kaza sonucunda 1 kişi ağır yaralanırken, 27 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekipleri sevkedildi.

Olayın ardından hızla müdahale edildi ve yaralılar, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile diğer hastanelere nakledilerek tedavi altına alındı.

Related Posts

HKP’den 1 Mayıs öncesi gözaltılara tepki: ‘1 Mayıs’ta Taksim’de olmak meşrudur, haktır’

HKP, Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi (SYKP), Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP) ve 1 Mayıs 2025 Taksim Tertip Komitesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesinde İstanbul’da düzenlenen operasyonda 92 kişinin gözaltına alınmasına gösterdi.

Güney Marmara’da feribot seferleri iptal edildi

Güney Marmara’da tüm feribot seferleri olumsuz hava koşulu nedeniyle iptal edildi.

Güney Kore’de lisede bıçaklı saldırı: 6 yaralı

Cheongju kentindeki bir lisede bıçaklı saldırı düzenlendi. Aralarında okul müdürünün de olduğu altı kişi yaralandı. Şüpheli öğrenci yakalanarak hastaneye kaldırıldı.

Sakarya’da bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi ağır yaralandı

Sakarya’nın Söğütlü ilçesinde bariyere çarpan otomobildeki 2 kişi, ağır yaralandı.

Korkutan kaza: Cip şarampole yuvarlandı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip, şarampole yuvarlandı.

Yüksek sesle müzik açan sürücülere balkondan su sıktı

Bursa’da bir sitede oturan kişi, gece yarısı yüksek sesle müzik dinleyerek geçen sürücülerin araçlarına balkondan hortumla su sıktı. Sürücüler ise tepkiye rağmen araçlarıyla sokakta gezmeye devam etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir