Düzce’den Umre Kafilesi Uğurlandı

DÜZCE’den Umre Yolculuğu Başladı

DÜZCE (İHA) – Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umre ibadetini yerine getirmek üzere Düzce’den yola çıkan kafile, Cedidiye Camii’nde düzenlenen törenle kutsal topraklara uğurlandı.

Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve okunan ilahiler, getirilen tekbirler, salavatlar ve telbiyelerle devam etti. Umrecilere hitap eden Düzce Müftüsü Osman Aydın, “Kutsal topraklara çıkmış olduğunuz umre yolculuğunuzun hayırlı olmasını diliyorum. Dualarınızın kabul olduğu mübarek yerlerde ülkemiz, bayrağımız, Gazze’miz ve Filistin’imiz için dualarınızı bekliyoruz. Umre sonrası Hz. Ebubekir’in doğruluğunu, Hz. Ömer’in adaletini, Hz. Osman’ın edebini ve Hz. Ali’nin cesaretini kuşanarak gelmenizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

İl Müftü Yardımcısı Talha Demirkaya’nın yaptığı dua ile umreciler kutsal topraklara uğurlandı. – DÜZCE

Related Posts

Vahap Seçer’den birlikte hareket etme çağrısı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Belediyelerimiz sosyal adaleti, halkçı hizmet anlayışını ve kamu yararını savundukları için bu saldırılarla karşı karşıyadır. Böylesi bir süreçte partimizin her bir üyesine düşen görev demokrasiye ve halk iradesine sahip çıkmak için omuz omuza durmaktır” dedi.

Akdeniz’de 5,0 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi… Akdeniz açıklarında 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İzmir’de evleri yanan köylüler gözyaşlarıyla Yeni Şafak’a anlattı: Hayat bitti bizim için

İzmir’in Ödemiş ilçesinde başlayan orman yangınları Tosunlar ve Karadoğan köylerini küle çevirdi. Şiddetli rüzgarın etkisiyle bölgeye kısa sürede yayılan yangın sebebiyle 50’den fazla hane ve yüzlerce dönümlük ekin arazileri kullanılmaz hale geldi. Karadoğan ve Tosunlar köyü sakinleri yaşadıklarını korku dolu anları gözyaşları içerisinde Yeni Şafak’a anlattı.

‘Bir ev için kimseye minnet edecek değilim’

Bir iş insanının ifadesine dayanarak gözaltına alınan Muhittin Böcek, “Belediyeden
çıkan tek bir kuruş yok, İfadelerde de bana yönelik bir suçlama bulunmuyor” dedi.

Erdoğan’dan, metan gazından şehit olan 5 asker için başsağlığı mesajı 

Erdoğan’dan, metan gazından şehit olan 5 asker için başsağlığı mesajı 

Minibüsle hafif ticari araç çarpıştı: 11 yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 11 kişi yaralandı.