CHP’li vekil kulislerdeki iddiayı doğruladı: Muharrem İnce “baba ocağı”na dönüyor

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce’nin CHP’ye Dönüş İddiaları Doğrulandı

T24 Haber Merkezi

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Memleket Partisi lideri Muharrem İnce‘nin CHP’ye geri döneceği iddialarını doğruladı.

CHP’nin 2018’deki Cumhurbaşkanı adayı olan, şu anda Memleket Partisi Genel Başkanı olan Muharrem İnce’nin CHP’ye katılacağıyla ilgili iddialar gündeme geldi. Son günlerde Ankara kulislerinde dolaşan bu iddialar, Sözcü TV’de Aslı Kurtuluş Mutlu tarafından hazırlanan Aklın Yolu programında ele alındı. Programda Ali Öztunç, iddiaları doğrulayan açıklamalarda bulundu.

Ali Öztunç, Aslı Kurtuluş Mutlu’nun “Muharrem İnce’nin CHP’ye katılacağı iddiasına ne diyorsunuz?” sorusuna, “Bu konuda bilgim var, doğru” yanıtını vererek iddiaları doğruladı.

Öztunç, şunları söyledi:

“Muharrem Bey’in Cumhuriyet Halk Partisi’ne dönmek istediği herkes tarafından biliniyor. Ancak parti yönetiminin bu konudaki tutumunu bilmiyorum. Muharrem Bey’in, ‘baba ocağına’ dönme isteği olduğunu biliyorum.

Muharrem Bey’in yakın çevresinde, hukuku olan arkadaşlarının bu isteğini dile getirdiğini biliyorum. Ancak bu durumun hemen sonuçlanacağını düşünmüyorum. Ön planda adaletsizlikler, hukuksuz eylemler ve haksızlıklar var. Parti yönetiminin bu duruma karşı nasıl bir tavır alacağını ya da Genel Başkan’ın planlarının ne olduğunu bilmiyorum. Bu bilgi şu anda henüz paylaşılmadı.”

Program sırasında Sözcü Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, Muharrem İnce ile yaptığı görüşmede, “Şu anda bu konuda bir açıklama yapmayacağını” belirttiğini aktardı.


“Marmara Denizi’ni kurtarmak için 1 milyar dolar gerekiyor” – Prof. Dr. Bayram Öztürk anlatıyor

 

Related Posts

Vahap Seçer’den birlikte hareket etme çağrısı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Belediyelerimiz sosyal adaleti, halkçı hizmet anlayışını ve kamu yararını savundukları için bu saldırılarla karşı karşıyadır. Böylesi bir süreçte partimizin her bir üyesine düşen görev demokrasiye ve halk iradesine sahip çıkmak için omuz omuza durmaktır” dedi.

Akdeniz’de 5,0 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi… Akdeniz açıklarında 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İzmir’de evleri yanan köylüler gözyaşlarıyla Yeni Şafak’a anlattı: Hayat bitti bizim için

İzmir’in Ödemiş ilçesinde başlayan orman yangınları Tosunlar ve Karadoğan köylerini küle çevirdi. Şiddetli rüzgarın etkisiyle bölgeye kısa sürede yayılan yangın sebebiyle 50’den fazla hane ve yüzlerce dönümlük ekin arazileri kullanılmaz hale geldi. Karadoğan ve Tosunlar köyü sakinleri yaşadıklarını korku dolu anları gözyaşları içerisinde Yeni Şafak’a anlattı.

‘Bir ev için kimseye minnet edecek değilim’

Bir iş insanının ifadesine dayanarak gözaltına alınan Muhittin Böcek, “Belediyeden
çıkan tek bir kuruş yok, İfadelerde de bana yönelik bir suçlama bulunmuyor” dedi.

Erdoğan’dan, metan gazından şehit olan 5 asker için başsağlığı mesajı 

Erdoğan’dan, metan gazından şehit olan 5 asker için başsağlığı mesajı 

Minibüsle hafif ticari araç çarpıştı: 11 yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 11 kişi yaralandı.