Teknesi parçalanmış ve yarı batık halde bulunmuştu! Halit Yukay bulundu mu?

Yalova’dan Bozcaada’ya giderken teknesinin parçalanması sonucu kaybolan 43 yaşındaki iş insanı Halit Yukay’ı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Soruşturma kapsamında, Yukay’ın teknesine çarptığı öne sürülen yük gemisinin kaptanı tutuklanırken, Yukay’ın yakın arkadaşı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ da sosyal medyadan yeni bir yardım çağrısında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Yalova’dan “Graywolf” isimli teknesiyle Bozcaada’ya gitmek üzere denize açılan yat üreticisi Halit Yukay’dan bir daha haber alınamamıştı. Kısa bir süre sonra teknesi parçalanmış ve yarı batık halde bulunmuştu. Arama çalışmalarının son gününde ise Yukay’ın teknesine ait bir koltuk, Çanakkale’nin Karabiga ilçesi kıyısında karaya vurmuş halde bulundu.

Yük gemisi kaptanı tutuklandı

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı, kaza şüphesini değerlendirerek önemli bir adım attı. Yukay’ın parçalanmış teknesine çarptığı öne sürülen ‘Arel 7’ isimli kuru yük gemisinin kaptanı C.T. (61), “Taksirle ölüme neden olma” suçlamasıyla gözaltına alınmış, ancak daha sonra serbest bırakılmıştı. Başsavcılığın karara itiraz etmesi üzerine gemi kaptanı C.T., İstanbul’da yeniden gözaltına alınarak tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Kıvanç Tatlıtuğ’dan teni paylaşım: “Kritik saatlere girdik”

Yakın arkadaşı Halit Yukay için ilk günden beri kamuoyunu bilgilendiren ve yardım çağrıları yapan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, arama çalışmalarının devam ettiğini belirterek yeni bir paylaşım yaptı. Arama yapılan bölgelerin haritasını yayınlayan Tatlıtuğ, şu ifadeleri kullandı:

“Dostum Halit Yukay’ı hem kaza alanının olduğu bölgede, hem de haritada belirtilen alanlarda var gücü ve tüm imkanlarıyla kararlılıkla aramalara devam eden Sahil Güvenlik, deniz polisi, Kıyı Emniyeti, profesyonel drone ekiplerine sonsuz teşekkür ederiz.”

Tatlıtuğ, daha önceki video mesajında ise “Çok kritik saatlere girdik” diyerek bölgedeki yerel balıkçılardan ve sivil halktan arama çalışmalarına destek vermelerini istemişti.

Related Posts

4 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulundu!

Konya’da 4 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan inşaat işçisi yakalandı.

İran, sınırına kilometrelerce duvar ördü

İran, doğu sınırına 130 kilometre “güvenlik duvarı” inşa etti. İranlı Öğrenciler Haber Ajansına (ISNA) göre Mumini, ülkenin kuzeydoğu sınırında incelemelerde bulundu. Mumini, “Bugün ziyaret ettiğimiz bölüm, İran ordusu tarafından Rezevi Horasan ve …

Manchester City’nin Galatasaray’dan istediği para ortaya çıktı: Şoke eden cevap!

Galatasaray’ın gündemindeki Ederson için Manchester City’nin talep ettiği bonservis bedeli belli oldu.

Silivri’de Altaylı sordu İmamoğlu cevapladı: Röportajın tamamı yayınlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı “tehdit” suçlamasıyla 22 Haziran günü tutuklanarak Silivri’ye gönderilen Gazeteci Fatih Altyalı, 23 Mart’tan bu yana aynı cezaevinde tutuklu bulunan İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile röportaj yaptı.

Trump’tan Zelenski’ye gözdağı: ‘Bazı şeyler değişmeyecek’

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’yle görüşmesi öncesi, ABD Başkanı Donald Trump, ateşkesin sağlanması için Ukrayna’nın NATO’ya girmemesi ve Kırım’ı geri almaması gerektiğini söyledi.

Anlaşmanın eli kulağında! Fenerbahçe’nin Dorgeles Nene için yaptığı teklifi ortaya çıktı

Kanat transferi için Salzburg’dan Dorgeles Nene’yi listesine alan Fenerbahçe’nin Avusturya ekibine sunduğu bonservis teklifi ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin Salzburg’a teklifi 16+4 milyon euro. Avusturya ekibinin teklife sıcak baktığı ve tarafların anlaşmaya yakın olduğu belirtildi. 22 yaşındaki Nene daha önce Fenerbahçe altyapısında denemeye de alınmıştı.