Bağcılar’da Yangın, İki Kişi Kurtarıldı

Bağcılar’da iplik atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Mahmutbey Mahallesi Halkalı Caddesi 2610. Sokak’ta bulunan 4 katlı iplik atölyesinin depo kısmında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine belirtilen adresi itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Binanın ikinci katında başlayan ve diğer katlara sıçrayan yangın nedeniyle mahsur kalan iki kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Çevre ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin yardımıyla yangın yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınarak söndürüldü.

Ekiplerin bir süre duman tahliyesi yaptığı binada maddi hasar oluştu.

Related Posts

ABD’den ticaret anlaşması açıklaması: Bu hafta işaret edildi!

ABD Hazine Bakanı Bessent, bu hafta en büyük ticaret ortaklarından bazılarıyla ticaret anlaşmaları açıklayabileceklerini bildirdi.

Çin’in döviz rezervleri nisanda 3 trilyon 281 milyar dolar oldu

Çin’in döviz rezervi varlıklarının, nisan ayında 3 trilyon 281 milyar dolara ulaştığı bildirildi.

Tarlada isyan: ‘Biz artık et, süt, yoğurt alamıyoruz’

Aydın’ın Atça beldesinde çilek üreticiliği yapan Türkan Sarıkaya ve yöre halkı, artan maliyetler ve yaşadıkları zorluklar karşısında isyan etti. Tarlada çalışan işçilerden biri ise günlük 700 lira yevmiye aldığını belirterek, “Biz artık et, süt, yoğurt alamıyoruz. Her şey çok pahalı. Ev kiraları 10-15 bin lira olmuş. Biz de mağduruz, mal sahipleri de” dedi.

Dolar Türk Lirası karşısında yatay seyrini koruyor

Dolar Türk Lirası karşısında yatay seyrini koruyor. Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 38,6430 seviyesinden işlem görüyor.

Dolar/TL ne durumda? İşte güncel döviz kurları

Döviz kurlarındaki hareketlilik yatırımcılar ve alım-satım yapacaklar tarafından merak ediliyor. İç ve dış piyasaya hakim olmak için yakından takip edilen döviz kurları haftanın ikinci gününde ne durumda? Güncel dolar – euro fiyatları ne kadar? İşte …

Bir haftada çözeceklerini söyleyip basın açıklamasını iptal ettirmişlerdi: Soğan üreticileri basın açıklaması yapacak

Soğan Üreticileri ve Tedarikçileri Derneği, başta düşük fiyat olmak üzere sorunlarını dile getirmek ve seslerini duyurmak için 27 Nisan’da Hatay Reyhanlı’da kitlesel basın açıklaması yapacaktı. Ticaret Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın devreye girerek sorunların bir hafta içerisinde çözülme ‘sözü vermesiyle’ basın açıklaması iptal edildi. Bakanlık sözünü tutmadı. Soğan üreticileri, bugün basın açıklaması yapma kararı aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir