Yunus balıkları Rizeli balıkçının yol arkadaşı oldu

Rizeli Balıkçının Yunuslarla İmtihanı

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Işıklı Köyü’nde balık tutan İsmail Akmermer, teknede hazırlıklarını tamamlayarak Karadeniz sularına açıldı. Ancak bir anda etrafını saran yunuslar dikkatini çekti.

Keyifle avladığı balıkları yunuslarla paylaşan İsmail Akmermer, “Bugün denize açıldık ama pek bereketli değildi. Sargan yakaladık. Yakaladıklarımızın yarısını yunuslarla paylaştık ki onlar da aç kalmasın. Elimizde az bir şey kaldı, o da mazot masraflarımızı karşılayacak. Bu işten zevk aldığımız için yarın tekrar denize açılacağız. Pes etmek yok” dedi.

Related Posts

Orangutana elektronik sigara içirdi: Zavallı hayvan kendinden geçti

Rusya’da bir MMA dövüşçüsü, ziyaret ettiği hayvanat bahçesinde kafeste duran orangutana elektronik sigara içirince büyük tepki topladı. Dövüşçü kadına tepkiler yağarken, zavallı hayvanın yeme, sosyalleşme ve hareket gibi fonksiyonları neredeyse durdu.

Bahçeli şifreli konuştu, Mütercimler çözdü: Türkiye’yi ne bekliyor?

MHP lideri Bahçeli’nin “süreç” hakkındaki “bundan geriye dönüş yoktur, aksi halde doğacak sonuçların bedeli vahim ötesidir” sözleriyle ilgili Uluslararası İlişkiler ve Strateji Uzmanı Dr. Erol Mütercimler, dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Trump’ın Kamala Harris röportajı için açtığı davada uzlaşmaya gidildi: 16 milyon dolar ödenecek

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Harris röportajını “manipüle ettiğini” öne sürdüğü davada, çatı şirketi Paramount anlaşmaya vardı. Ödeme Trump’a değil, başkanlık kütüphanesine yapılacak.

BRICS Gazeteciler Birliği Direktörü Melnikov: ‘Gazetecilerin terörist gibi gözaltına alınması kabul edilemez’

BRICS Gazeteciler Birliği Direktörü Ivan Melnikov, Bakü’de Sputnik ve Ruptly çalışanlarının yasa dışı gözaltına alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Almanya ve Avusturya, göç politikasında ittifak kuruyor

Almanya ve Avusturya, göç politikasında ittifak kuruyor

Trump, parfüm sektöründe: ‘Mini heykelli’ parfüm çıkardı

ABD Başkanı Donald Trump parfüm çıkardı. Parfümün adının ‘Victory 45-47’ olduğunu bildirdi.