Bursa’da Yangın Çıkaran Şüpheli, 19 Saattir Polisle Direniyor

Bursa’da Yaşanan Olayda Hüseyin G. Kendisini Eve Kilitleyip Direniyor

Bursa’da iddia edilen bir yangın olayının ardından jandarma ekipleriyle karşılaşan Hüseyin G. (45), kendisini eve kilitledi ve olayın ardından bıçakla direnmeye devam ediyor. Ekipler, 2 çocuğun da bulunduğu evin önünde şüpheliyi 19 saatten fazladır ikna etmeye çalışıyor.

Sinanbey Mahallesi 1’inci Mesudiye Sokak’ta bulunan bir evde meydana gelen yangın, dün saat 13.30 sıralarında yaşandı. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle alevler kontrol altına alınırken, yapılan incelemede yangının kundaklama sonucu meydana geldiği belirlendi. Soruşturma sonucunda olayın faili olarak Hüseyin G. tespit edildi. Şüphelinin yakalanması için çalışmalar başlatılırken, kırsal Alibeyköy Mahallesi’nde jandarma ekiplerini gören Hüseyin G. dün saat 15.30 sıralarında kendisini eve kilitledi ve bıçakla direnmeye başladı. Ekipler, pencereden şüpheli ile iletişim kurmaya çalışırken, Hüseyin G.’nin evde bulunan 10 ve 15 yaşındaki çocukları nedeniyle dikkatli davranıyor. Hüseyin G.’yi ikna etme çalışmaları 19 saatten uzun süredir devam ediyor.

Related Posts

Davutoğlu: Son terör örgütü üyesi silahını bırakmadan, “Terörsüz Türkiye” değil “Terörsüz Bölge” hedefine ulaşmadan rehavete kapılamayız

Davutoğlu: Son terör örgütü üyesi silahını bırakmadan, “Terörsüz Türkiye” değil “Terörsüz Bölge” hedefine ulaşmadan rehavete kapılamayız

Büşra Özdemir kimdir? Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Büşra Özdemir kaç yaşında, nereli? Büşra Özdemir hangi görevlerde bulundu?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in görevden uzaklaştırılması sonrası Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliğine CHP’li Büşra Özdemir seçildi. Peki, Büşra Özdemir kimdir? Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Büşra Özdemir kaç yaşında, nereli? Büşra Özdemir hangi görevlerde bulundu?

Tarihin en büyük havacılık gizeminde yeni perde: 88 yıllık sır çözülüyor! O gün neler oldu?

Amerikalı havacı Amelia Earhart’ın 1937 yılında Pasifik Okyanusu’nda kaybolmasından bu yana süren gizem, 88 yıl sonra tarihin tozlu sayfalarından gün yüzüne çıkıyor. Bilim insanlarının izini sürdüğü bir cisim, bugüne dek elde edilen en güçlü kanıt olabilir.

İletişim Başkanlığına Burhanettin Duran atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığına, Dışişleri Bakan Yardımcısı olarak görev yapan Burhanettin Duran getirildi. Görevden ayrılan Fahrettin Altun ise Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Başkanı olarak atandı.

Türkiye her 4 saatte bir sallandı: İşte en çok deprem olan iller…

Türkiye’de 2025’in ilk yarısında 18 binin üzerinde deprem meydana geldi. Türkiye’de ortalamanın üzerinde olan bu veriyle her 4 saatte 1 sarsıntı yaşandı. Buna göre, en çok deprem olan iller de belli oldu.

Bakan Yerlikaya: FETÖ elebaşının ölümünden sonra da hain yapının peşini bırakmayacağız

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen ‘Zaferin Adı Türkiye’ programında konuştu. Yerlikaya, FETÖ elebaşının ölümünün ardından da mücadeleye devam edildiğini açıkladı. Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 12 askere rahmet dileyen Yerlikaya, şehitlik mertebesinin önemini vurguladı.