Son dakika..Polis Şeyda Yılmaz’ı şehit eden katile müebbet hapis cezası

Ümraniye’de Polis Memurunu Vuran Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası!

Ümraniye ilçesinde 23 Eylül 2024 tarihinde polis memuru Şeyda Yılmaz’ı (27) vurarak şehit eden Yunus Emre Geçti, ağırlaştırılmış müebbet ve 50 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada karara bağlandı. Anadolu 26. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Yunus Emre Geçti, cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla bağlanırken, şehit polis Şeyda Yılmaz’ın ailesi de duruşma salonundaydı.

Davayı sonuçlandıran mahkeme heyeti, Yunus Emre Geçti’yi polis memuru Şeyda Yılmaz’a karşı işlediği “Kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Diğer polis memurunu yaraladığı gerekçesiyle “Kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan 20 yıl hapis cezasına çarptırılan sanık Geçti için annesi Pınar Geçti’ye karşı işlediği eylemden dolayı “Olası kastla kasten yaralama” suçundan 3 yıl hapis cezası verildi. Ayrıca, Geçti’nin “Polis memuruna karşı mukavemet” suçundan da 3 yıl 9 aya kadar hapis cezası almasına karar verildi.

Related Posts

Rusya ve Ukrayna arasında yeni esir takası gerçekleşti

Rusya Savunma Bakanlığı, Rusya ve Ukrayna’nın 2 Haziran’da İstanbul’da yapılan 2’nci tur müzakereler sırasında varılan anlaşmalar uyarınca bugün yeni bir esir takası gerçekleştirildiğini duyurdu. Açıklamada, “2 Haziran’da İstanbul’da varılan Rusya-Ukrayna anlaşmalarına uygun olarak, 4 Temmuz’da Kiev rejiminin kontrolündeki topraklardan bir grup Rus askeri döndü” ifadeleri kullanıldı.

Tatilde fotoğraf çekmenin cezası 6 milyon TL

Dünyanın popüler turistik noktalarında masum bir fotoğraf, yüklü para cezalarına ve hatta hapis cezasına yol açabiliyor. İşte tatilde selfie çekerken dikkat edilmesi gereken ülkeler ve kurallar…

İmamoğlu’na destek için diplomasını yırtan Boğaziçi Üniversiteli gence şafak operasyonu

Boğaziçi Üniversitesi mezuniyet töreninde tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek amacıyla diplomasını yırtan Doruk Dökücü, sabah saatlerinde şafak operasyonuyla gözaltına alındı.

Mansur Yavaş: Bu çığlığı duyuyoruz, yeni destek ekiplerimizi İzmir’e göndereceğiz

Mansur Yavaş: Bu çığlığı duyuyoruz, yeni destek ekiplerimizi İzmir’e göndereceğiz

SGK önünde toplanan emeklilerden maaş isyanı

DİSK Emekli-Sen üyesi emekliler, İzmir’de TÜİK’in enflasyon verileri ve emekli maaşlarına yapılacak zamlara ilişkin basın açıklaması yaptı. Açıklamada, “Emeklilere kaynak yok diyenler…Kaynak saraydadır, kaynak makam araçlarındadır, kaynak sermayeye verilen teşviklerdedir, kaynak faizlerinizdir; NATO’ya ayırdıklarınızdır” denildi.

Orangutana elektronik sigara içirdi: Zavallı hayvan kendinden geçti

Rusya’da bir MMA dövüşçüsü, ziyaret ettiği hayvanat bahçesinde kafeste duran orangutana elektronik sigara içirince büyük tepki topladı. Dövüşçü kadına tepkiler yağarken, zavallı hayvanın yeme, sosyalleşme ve hareket gibi fonksiyonları neredeyse durdu.